}

Site-ul nostru folosește cookie-uri. Click aici pentru a citi politica noastră referitoare la cookie-uri. Accept

☰ Meniu
 

COSMETICE PROFESIONALE ANGRO.DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Ai întrebări?

Sună la: +(40) 720 797 081

 
 
Hair and beauty

Hair and beauty

 

PRODUSE PROFESIONALE BIEMME

Biemme este cel mai mare producator din Republica San Marino (statul independent circumscris in teritoriul Italiei), de incalzitoare de ceara de epilat profesionale "Made in Italy" utilizate in cabinete cosmetice si centre Spa.

Caracteristicile surprinzatoare ale firmei Biemme sunt faptul ca va propune o gama bogata de incalzitoare de ceara de epilat profesionale utilizate in cabinete cosmetice si centre Spa, cu o productie de calitatea intaia garantata "Made in Italy" si cu un pret extrem de competitiv care va permite o rapida crestere a cifrei de afaceri.

Cresterea calitativa si comerciala a producatorului Biemme este datorata numarului important de colaborari cu importanti producatori directi de ceara de epilat, pastrand multi ani la rand titlul de leader in Europa si in restul lumii in domeniul incalzitoare de ceara de epilat professionale "Made in Italy" utilizate in cabinete cosmetice si centre Spa.

Garantia Biemme

Garantia Biemme este datorata experientei acumulate in cei peste 13 ani de activitate si al productie 100% "Made in Italy". Propunand clientilor incalzitoare de ceara de epilat profesionale de la Biemme, beneficiati de o banda preferentiala in achizionarea si fidelizarea noilor clienti, oferindu-le o gama profesionala cunoscuta pentru calitate. In toti acesti ani, incalzitoarele de ceara de epilat profesionale de la Biemme au fost distribuite intr-un procent important pe toate continentele lumii, cu alte denumiri prin folosirea sistemului "PRIVAT LABEL". De aceea, pentru importatorii/distribuitorii cu o retea de distributie bine structurata, Biemme, fiind direct producatoare, la o cantitatea adecvata, poate produce oricare incalzitor de ceara de epilat profesional utilizat in saloane de coafura si cabinete cosmetice cu denumire si culori personalizate alese de importator.

Biemme are multiple posibilitati si variante pentru a satisface complet aceste cereri, fiind sustinuta si de o capacitate deosebit de mare la productie si de solutii estetice creative.

Fiind o firma direct producatoare, toate cererile primite in modalitate en-detail NU vor fi onorate. Fara exceptii!

Daca sunteti importatori/distribuitori de produse profesionale, utilizate in saloane de coafura si cabinete cosmetice (abilitati pentru achizitii intracomunitare En-gros), nu pierdeti ocazia de a afla mai multe detalii si informatii aferente articolelor Biemme, vizionand noul catalog Biemme 2013 (descarcati mai jos versiunea electronica).

 
 

Despre noi

Succesul serviciilor noastre este datorat faptului că oferim toate secretele profesionale, dobândite în mulți ani de activitate, care vă vor fi dezvăluite într-un program de achiziție cat mai simplu, mai clar și mai convenabil.

 
Despre noi

Intrebari frecvente

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în cadrul acestei secțiuni am întocmit o listă cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate se serviciile și produsele pe care le comercializăm.

 

 
Intrebări frecvente

Multimedia

Vă invităm să vizitați sectiunea noastră Multimedia, unde veți putea vizualiza mai multe filme de prezentare pentru diferite produse profesionale din catalogul nostru.

 

 
Multimedia