}

Site-ul nostru folosește cookie-uri. Click aici pentru a citi politica noastră referitoare la cookie-uri. Accept

☰ Meniu
 

COSMETICE PROFESIONALE ANGRO.DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Ai întrebări?

Sună la: +(40) 720 797 081

 
 
Ho.re.ca.

Ho.re.ca.

 

PRODUSE PROFESIONALE ENVEL

Envel functioneaza din 1968 în domeniul de ambalaje cosmetice și alte produse chimice, plicuri sigilate sau doy pack pentru lichide tradiționale, creme, argila, pulberi, granule, servetele impregnate, măști, benzi de ceara, flacoane etc.

Au aparatura de ultima generatie si productivitate pentru a satisface orice nevoie. Sunt echipati cu o imprimerie pentru a realiza într-o perioadă scurtă de timp ambalaje in patru / cinci culori și cu un departament pentru ambalare manuala (cartonare, legare dosare, minigrip în saci și cutii, în folie termocontractibila ). Certificarea este un sistem de control al calitatii actualizat permanent alături de dezvoltarea procesului de fabricație, care plaseaza ENVEL pe primul loc din punct de vedere al calitatii, atât în Italia cât și în străinătate.

Envel produce, de asemenea, o gama hoteliera, produsele "Courtesy". Are cea mai mare experiență italiana cu produsele hoteliere Curtesy.

Linia completa de cadouri mici personalizate pentru hotel este un instrument excelent de promovare. Aceste daruri, în simplitatea lor economica, contribuie imediat la binedispunerea clienților, determinindu-i sa-si aminteasca apoi cu placere de hotelul vostru.

Fiind Envel o firma direct producatoare toate cererile primite in modalitate EN-DETAIL NU vor fi onorate. Fara exceptii !!!

Daca sunteti importatori/distribuitori de produse profesionale, utilizate in domeniul hotelier (abilitati pentru achizitii intracomunitare EN-GROS), nu pierdeti ocazia de a afla mai multe detalii si informatii aferente articolelor Envel, vizionand noile cataloage Envel 2013 (descarcati mai jos versiunea electronica).

 

 
 

Despre noi

Succesul serviciilor noastre este datorat faptului că oferim toate secretele profesionale, dobândite în mulți ani de activitate, care vă vor fi dezvăluite într-un program de achiziție cat mai simplu, mai clar și mai convenabil.

 
Despre noi

Intrebari frecvente

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în cadrul acestei secțiuni am întocmit o listă cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate se serviciile și produsele pe care le comercializăm.

 

 
Intrebări frecvente

Multimedia

Vă invităm să vizitați sectiunea noastră Multimedia, unde veți putea vizualiza mai multe filme de prezentare pentru diferite produse profesionale din catalogul nostru.

 

 
Multimedia