}

Site-ul nostru folosește cookie-uri. Click aici pentru a citi politica noastră referitoare la cookie-uri. Accept

☰ Meniu
 

COSMETICE PROFESIONALE ANGRO.DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Ai întrebări?

Sună la: +(40) 720 797 081

 
 
Ho.re.ca.

Ho.re.ca.

 

PRODUSE PROFESIONALE IDEA

Idea a fost infiintata in anul 2000 prin valorificarea celor 30 de ani de experienta a fondatorului sau, pentru a satisface nevoile de productie si ambalare a produselor cosmetice destinate exclusiv pentru industria hoteliera, in care astazi este lider de piata. De-a lungul anilor, calitatea produselor Idea si-a gasit un loc chiar si in productia de cosmetice ce vizeaza marea distributie.

Cercetarea, utilizarea noilor tehnologii si a aparaturilor de ultima generatie au dobandit versatilitatea considerabila a intregului ciclu de productie. Idea detine turbo emulsori, topitori si mixere care utilizati la regim maxim pot atinge o capacitate de productie de aproximativ 18.000 de litri de solutii la rece si emulsii la cald .

Laboratorul este complet echipat cu aparatura electronica, dotat cu instrumente adecvate pentru diferitele teste de functionalitate si stabilitate(cum ar fi pH-metrul, vascozimetrul, sobe, centrifuge si incubatoare) si este mereu la curent cu directivele CEE, in ceea ce priveste toxicitatea de materii prime, aditivi, esente, coloranti, conservanti si in conformitate cu cele mai bune metode de fabricatie, pentru a proteja consumatorii.

Sunt efectuate constant verificari, inca de la prima faza de prelucrare, pentru fiecare din loturile de productie. Personalul tehnic este disponibil pentru a formula, testa si incerca eventualele cereri ale clientilor. Formulele produselor sunt testate dermatologic si certificate de catre laboratoare autorizate.

Un studio de design grafic este permanent la indemana pentru a realiza un designul clasic sau modern, o echipa specializata este in permanenta cautare de noi tendinte si linii grafice exclusive pentru flacoane, sticlute, sapunuri si articole complementare hoteliere, pentru a oferi o linie care reflecta ideile si nevoile dumneavoastra. In stransa legatura directa cu voi, creem un produs unic adaptat la nevoile dumneavoastra.

Fiind Idea o firma direct producatoare toate cererile primite in modalitate EN-DETAIL NU vor fi onorate. Fara exceptii !!!

Daca sunteti importatori/distribuitori de produse profesionale (abilitati pentru achizitii intracomunitare EN-GROS), nu pierdeti ocazia de a afla mai multe detalii si informatii aferente articolelor Idea, vizionand noile cataloage Idea 2013 (descarcati mai jos versiunea electronica).

 

CATALOAGE PRODUSE PROFESIONALE IDEA

Unele documente sunt in format PDF si pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu il aveti il puteti descarca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca IDEA - Cataloage prezentare si pliante
 
Tip fisier: RAR | Dimensiune: 5.37 Mb
 
 
 

Despre noi

Succesul serviciilor noastre este datorat faptului că oferim toate secretele profesionale, dobândite în mulți ani de activitate, care vă vor fi dezvăluite într-un program de achiziție cat mai simplu, mai clar și mai convenabil.

 
Despre noi

Intrebari frecvente

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în cadrul acestei secțiuni am întocmit o listă cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate se serviciile și produsele pe care le comercializăm.

 

 
Intrebări frecvente

Multimedia

Vă invităm să vizitați sectiunea noastră Multimedia, unde veți putea vizualiza mai multe filme de prezentare pentru diferite produse profesionale din catalogul nostru.

 

 
Multimedia