}

Site-ul nostru folosește cookie-uri. Click aici pentru a citi politica noastră referitoare la cookie-uri. Accept

☰ Meniu
 

COSMETICE PROFESIONALE ANGRO.DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Ai întrebări?

Sună la: +(40) 720 797 081

 
 
Produse de larg consum

Produse de larg consum

 

PRODUSE PROFESIONALE EVERTON

Fondata in 1962, cand industria facea primii pasi, Everton reprezinta acum un nume important in retrospectiva de creare si de raspandire a produselor Aerosol. Prezenta competitiva pe piata nationala si internationala a companiei Everton este ilustrata de numele absolut prestigios de care ne bucuram printre numerosii clienti.

Aceasta realizare este rezultatul atentei politici corporative care a facut din experienta, în special, precum si din corectitudine si profesionalism comercial, pietrele de temelie ale companiei de productie. In 2002, cu ocazia aniversarii a 40 de ani de existenta, Everton a inaugurat noul sediu productiv si comercial (acoperind peste 10.000 ), care reprezinta una dintre cele mai moderne structuri ce functioneaza in prezent în Europa.

La elaborarea de noi sisteme am urmat cele mai stricte normative de mediu si reglementari de sigurantă: o garantie pentru clientii nostri si pentru personalul nostru. Modernul laboratorul chimic intern este responsabil de cercetarea si dezvoltarea unor produse inovative si compatibile ecologic, de controlul calitatii.

Everton fiind o firma direct producatoare, toate cererile primite in modalitate EN-DETAIL NU vor fi onorate. Fara exceptii !!!

Daca sunteti importatori/distribuitori de produse de larg consum profesionale (abilitati pentru achizitii intracomunitare EN-GROS), nu pierdeti ocazia de a afla mai multe detalii si informatii aferente articolelor Everton, vizionand noul catalog Everton 2013 (descarcati mai jos versiunea electronica).

CATALOAGE PRODUSE PROFESIONALE EVERTON

Unele documente sunt in format PDF si pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu il aveti il puteti descarca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

 
Descarca Everton - Catalog Retail 2013
 
Tip fisier: PDF | Dimensiune: 3.89 Mb
 
 
 

Despre noi

Succesul serviciilor noastre este datorat faptului că oferim toate secretele profesionale, dobândite în mulți ani de activitate, care vă vor fi dezvăluite într-un program de achiziție cat mai simplu, mai clar și mai convenabil.

 
Despre noi

Intrebari frecvente

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în cadrul acestei secțiuni am întocmit o listă cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate se serviciile și produsele pe care le comercializăm.

 

 
Intrebări frecvente

Multimedia

Vă invităm să vizitați sectiunea noastră Multimedia, unde veți putea vizualiza mai multe filme de prezentare pentru diferite produse profesionale din catalogul nostru.

 

 
Multimedia