}

Site-ul nostru folosește cookie-uri. Click aici pentru a citi politica noastră referitoare la cookie-uri. Accept

☰ Meniu
 

COSMETICE PROFESIONALE ANGRO.DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Ai întrebări?

Sună la: +(40) 720 797 081

 
 
Avantaje EN-GROS

Avantaje EN-GROS

 

 

 

Achizitiile in sistem EN-GROS sunt un ideal indraznet pentru multi dintre distribuitorii din orice domeniu, dar pentru a ajunge la obiectivul dorit, ei trebuie sa investeasca mult timp si totodata bani, pentru a "castiga" experienta in acest segment, pana cand vor descoperi toate punctele sensibile ale unui astfel de sistem. De aceea suntem noi aici, pentru ai ajuta cu experienta noastra sa ajunga mult mai rapid la rezultatul dorit.

 

 

 

Sistemul de colaborare oferit de noi a fost prezentat drept un model de reducere a costurilor, a timpului si a birocratiei de catre profesionisti, avand multiple avantaje economice care contribuie la cresterea veniturilor. Succesul serviciilor noastre este datorat faptului ca oferim toate secretele profesionale, achizitionate in multi ani de activitate, care va vor fi dezvaluite intr-un program de achizitie cat mai simplu, clar si convenabil.

Sistemul en-gros nu a fost niciodata mai usor! Pachetul integrat pe care il oferim este destinat activitatii de comert de produse si aparatura pentru coafura si cosmetica. In plus, acopera toate procesele acestor activitatimanagementul comenzilor, gestionarea comunicarii intre importator si furnizor, urmarirea contractelor de colaborare, aprovizionarea, logistica si suportul post-vanzare.

Feedback-ul pozitiv de care ne bucuram, cat si recunoasterea venita din partea profesionistilor adeverati implicati in domeniul, alimenteaza dorinta noastra de a continua sa oferim asemenea servicii, fiind in continuare disponibili prin raspunsuri si solutii prompte care sa acopere fiecare cerinta.

 

 
 

 

 

 

 

Nu recomandam in niciun caz comenzile masive fara un program bine gandit si stabilit in prealabil si nici nu obligam la achizitii de articole in schimbul informatiilor furnizate. Suntem increzatori in produsele noastre si mandri de acestea, astfel ca ii invitam pe toti cei interesati sa contacteze membrii echipei noastre pentru a discuta o posibila colaborare.

 

 

 

 
 

Despre noi

Succesul serviciilor noastre este datorat faptului că oferim toate secretele profesionale, dobândite în mulți ani de activitate, care vă vor fi dezvăluite într-un program de achiziție cat mai simplu, mai clar și mai convenabil.

 
Despre noi

Intrebari frecvente

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în cadrul acestei secțiuni am întocmit o listă cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate se serviciile și produsele pe care le comercializăm.

 

 
Intrebări frecvente

Multimedia

Vă invităm să vizitați sectiunea noastră Multimedia, unde veți putea vizualiza mai multe filme de prezentare pentru diferite produse profesionale din catalogul nostru.

 

 
Multimedia