}

Site-ul nostru folosește cookie-uri. Click aici pentru a citi politica noastră referitoare la cookie-uri. Accept

☰ Meniu
 

COSMETICE PROFESIONALE ANGRO.DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Ai întrebări?

Sună la: +(40) 720 797 081

 
 
Despre noi

Despre noi

""

Sa facem cunostinta

Nicodemo & Signa Company Srl este prima si cea mai importanta firma din domeniu, care va permite sa achizitionati produse direct de la producator, in cele mai avantajoase conditii, oferind un serviciu de consultanta complet gratuit pentru intreprinzatorii din Romania.

De peste 10 de ani, Nicodemo & Signa Company Srl s-a dedicat promovarii de produse profesionale, care sa ghideze clientii sai in mediul de afaceri plin de provocari. Acum este prezenta si in Romania pentru a inlesni contactul cu producatorii externi care va vor asigura un flux neintrerupt de echipamente si consumabile pentru afacerea dumneavoastra. 

NU suntem importatori, distributori sau intermediari, ci suntem UNICII REPREZENTANTI DIRECTI ai acestor producatori, oferindu-ne exclusivitate, de aceea puteti achizitiona in cele mai bune conditii.

Echipa Nicodemo & Signa Company este cel mai bun sprijin pentru intreprinzatorii din Romania care doresc o afacere prospera si care sa evolueze rapid in mediul de afaceri.

In decursul acestui deceniu de activitate, Nicodemo & Signa Company SRL a crescut si s-a dezvoltat frumos din punct de vedere al clientilor, avand multi clienti noi, dar si multi clienti fideli, care revin atat pentru calitatea produselor, cat si pentru cea a serviciilor oferite. Pretuim si suntem pretuiti pentru incredere, respect si integritate.

 

 

Serviciile noastre

Colaboratorilor nostri le oferim consultanta GRATUITA in ceea ce priveste transportul si actele necesare pentru achizitii intracomunitare. Pentru importatorii mai exigenti, cu o retea de distributie bine structurata, majoritatea produselor si aparatelor profesionale pot fi prelucrate si livrate in sistemul ’’Private Label" cu denumirea si estetica personalizata.

Colaborand cu producatori directi, in calitate de distributori, puteti beneficia de reduceri substantiale fata de pretul de vanzare, care va vor permite folosirea unui adaos de la 80% pana la 400%, garantandu-va calitatea serviciilor care se datoreaza multor ani de experienta.

 
 

 

Producatori

In baza noastra de date exista in permanenta peste 20 de producatori internationali de articole profesionale, predominant italieni, dispusi sa va propuna o gama larga de produse si aparatura profesionala; daca intentionati sa incepeti comercializarea unor noi linii va putem sfatui in cel mai scurt timp fara perceperea vreunei taxe. Am devenit astfel un reper pentru excelenta in modul de abordare si rezolvare a problemelor supuse atentiei noastre si suntem recunoscuti de catre mediul de afaceri pentru sarguinta noastra in finalizarea in cele mai bune conditii a unei colaborari cu partenerii nostri de afaceri.

Daca ajungeti la sectiunea “producatori aveti la dispozitie cele mai bune oferte de pe piata direct de la producatorii internationali de articole profesionale care va vor sprijini, cu experienta lor, la cresterea rapida a cifrei dumneavoastra de afaceri si a fidelizarii clientilor.

 

 

 
 

Despre noi

Succesul serviciilor noastre este datorat faptului că oferim toate secretele profesionale, dobândite în mulți ani de activitate, care vă vor fi dezvăluite într-un program de achiziție cat mai simplu, mai clar și mai convenabil.

 
Despre noi

Intrebari frecvente

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în cadrul acestei secțiuni am întocmit o listă cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate se serviciile și produsele pe care le comercializăm.

 

 
Intrebări frecvente

Multimedia

Vă invităm să vizitați sectiunea noastră Multimedia, unde veți putea vizualiza mai multe filme de prezentare pentru diferite produse profesionale din catalogul nostru.

 

 
Multimedia