}

Site-ul nostru folosește cookie-uri. Click aici pentru a citi politica noastră referitoare la cookie-uri. Accept

☰ Meniu
 

COSMETICE PROFESIONALE ANGRO.DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Ai întrebări?

Sună la: +(40) 720 797 081

 
 
Hair and beauty

Hair and beauty

 

PRODUSE PROFESIONALE ROIAL

Roial este producatorul italian care iti propune produse de unica folosinta de 5 stele! Este unul dintre cei mai mari producatori de articole de unica folosinta si aparatura profesionala utilizate in saloane de coafura si cabinete cosmetice, pastrandu-si mai multi ani consecutiv titlul de lider incontestabil in Europa, cu mai mult de 4.000 de tone de material, transformat intr-un an, in instalatii proprii de productie.

Pozitia de lider pe piata in care activeaza Roial este exclusiv pentru engrosisti si a fost realizata treptat, de-a lungul ultimilor 16 ani, datorita organizarii sale moderne si avansate, precum si lucrarilor tehnologice de inalta performanta, cu personal extrem de motivat si calificat.

Gama de produse Roial

Roial are o gama foarte bogata de articole de unica folosinta, de calitatea intai si la cele mai avantajoase preturi, utilizate in saloane de coafura si cabinete cosmetice. Fiind producator direct de produse profesionale de unica folosinta, pentru cantitati importante sau rulaj constant lunar sau anual, Roial poate oferi o cotatie de pret cu extradiscount, in functie de articol si de perioada cererii.

Pe piata din Romania de aproximativ 4 ani, prin parteneriatul nostru, Roial a devenit principalul nume pentru articolele de unica folosinta utilizate in saloane de coafura si cabinete cosmetice, reprezentand aproximativ 40% din totalul achizitiilor intracomunitare de articole de unica folosinta utilizate in saloane de coafura si cabinete cosmetice, avand ca parteneri, cei mai multi distribuitori din tara.

Aspectul interesant al comercializarii produselor profesionale de unica folosinta este rulajul de vanzare. Roial ofera posibilitatea de a vizita saloanele de coafura si cabinetele cosmetice cu frecventa saptamanala sau bilunara si de a propune si restul firmelor de accesorii/aparatura profesionala cu care colaborezi.

Fidelizarea clientului cu Roial

Roial poate oferi o gama extrem de bogata de produse profesionale, cu posibilitatea de a creste semnificativ cifra de afaceri a colaboratorilor sai. Cu o asemenea colaborarare, vei realiza intr-un timp foarte scurt, ca, propunand pentru saloane de coafura si cabinete cosmetice produse profesionale de unica folosinta marca Roial, beneficiezi de o banda preferentiala la fidelizarea si achizionarea noilor clienti, oferind o gama profesionala cunoscuta pentru calitatea produselor.

Roial ofera in prezent cinci linii de produse de unica folosinta: linie alimentara, linie de frumusete, linie de coafor, linie industriala si linie de sanatate. Sunt linii care reprezinta, in felul lor, expresia ultima a performantei si care practic, in calitate de fabricat folosind cele mai noi tehnologii si utilizand materii prime de inalta calitate, satisface nevoile fiecarui utilizator profesionist.

Fiind o firma direct producatoare, toate cererile primite in modalitate EN-DETAIL, NU vor fi onorate. Fara exceptii!

Daca sunteti importatori/distribuitori de produse profesionale, utilizate in saloane de coafura si cabinete cosmetice (abilitati pentru achizitii intracomunitare EN-GROS), nu pierdeti ocazia de a afla mai multe detalii si informatii aferente articolelor Roial, vizionand noul catalog Roial 2014 (descarcati mai jos versiunea electronica).

 

Vezi ultimele detalii din noul catalogul

 

Download catalog Ro.Ial    Vezi catalogul online Ro.Ial

 
 

Despre noi

Succesul serviciilor noastre este datorat faptului că oferim toate secretele profesionale, dobândite în mulți ani de activitate, care vă vor fi dezvăluite într-un program de achiziție cat mai simplu, mai clar și mai convenabil.

 
Despre noi

Intrebari frecvente

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în cadrul acestei secțiuni am întocmit o listă cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate se serviciile și produsele pe care le comercializăm.

 

 
Intrebări frecvente

Multimedia

Vă invităm să vizitați sectiunea noastră Multimedia, unde veți putea vizualiza mai multe filme de prezentare pentru diferite produse profesionale din catalogul nostru.

 

 
Multimedia