}

Site-ul nostru folosește cookie-uri. Click aici pentru a citi politica noastră referitoare la cookie-uri. Accept

☰ Meniu
 

COSMETICE PROFESIONALE ANGRO.DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Ai întrebări?

Sună la: +(40) 720 797 081

 
 
Hair and beauty

Hair and beauty

 

PRODUSE PROFESIONALE AESSE

Aesse este o firma producatoare de produse profesionale pentru par, utilizate in saloane de coafura si cabinete cosmetice, relativ tanara, dar cu o conducere care aduna mai multi ani de experienta in domeniu.

Aesse se impune pe piata din Europa ca un sprijin excelent din punctul de vedere al dezvoltarii afacerii colaboratorilor sai, oferind o gama completa de produse profesionale pentru par, utilizate in saloane de coafura si cabinete cosmetice, care permite o promovare indiscutabila a firmei proprii la toate nivelele de clienti.

Garantia calitatii Aesse

Filozofia firmei producatoare Aesse este de a produce produse profesionale pentru par, folosind materii prime de inalta calitate, dar cu un pret deosebit de atractiv, oferind posibilitatea colaboratorilor sai de a creste surprinzator de mult si rapid cifra de afaceri.

In toti acesti ani, produsele Aesse au fost distribuite intr-un mare procent in toata Europa cu alte denumiri prin folosirea sistemului "PRIVAT LABEL". De aceea, pentru importatorii/distribuitorii cu o retea de distributie bine structurata, Aesse fiind direct producatoare, poate produce oricare produs profesional utilizat in saloane de coafura si cabinete cosmetice cu denumirea si reteta personalizata aleasa de importator. Aesse are multiple posibilitati si variante pentru a satisface complet aceste cereri, fiind sustinuta si de o echipa de tehnicieni si chimisti, de solutii creative de packaging si de rezultate inovative care pot cuprinde pana si pregatirea completa a marketingului.

Aesse fiind o firma direct producatoare toate cererile primite in modalitate EN-DETAIL, NU vor fi onorate. Fara exceptii!

Daca sunteti importatori/distribuitori de produse profesionale, utilizate in saloane de coafura si cabinete cosmetice (abilitati pentru achizitii intracomunitare EN-GROS), nu pierdeti ocazia de a afla mai multe detalii si informatii aferente articolelor Aesse, vizionand noul catalog Aesse 2013 (descarcati mai jos versiunea electronica).

 
 

Despre noi

Succesul serviciilor noastre este datorat faptului că oferim toate secretele profesionale, dobândite în mulți ani de activitate, care vă vor fi dezvăluite într-un program de achiziție cat mai simplu, mai clar și mai convenabil.

 
Despre noi

Intrebari frecvente

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în cadrul acestei secțiuni am întocmit o listă cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate se serviciile și produsele pe care le comercializăm.

 

 
Intrebări frecvente

Multimedia

Vă invităm să vizitați sectiunea noastră Multimedia, unde veți putea vizualiza mai multe filme de prezentare pentru diferite produse profesionale din catalogul nostru.

 

 
Multimedia