}

Site-ul nostru folosește cookie-uri. Click aici pentru a citi politica noastră referitoare la cookie-uri. Accept

☰ Meniu
 

COSMETICE PROFESIONALE ANGRO.DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Ai întrebări?

Sună la: +(40) 720 797 081

 
 
Hair and beauty

Hair and beauty

 

PRODUSE PROFESIONALE ALPER

Alper este unul dintre cei mai mari producatori din Europa de rezistente incalzitoare flexibile de tip PTF (Polymer Thick Film), costituite din fasii din argint si cerneala conductiva, cu caracteristici unice de afidabilitate a produsului si a distribuirii omogene a temperaturii produse.

Din anul 2001, folosind tehnologii de top pentru rezistentele ultraplate, Alper a inceput productia de termocuverte profesionale utilizate in cabinete cosmetice si centre Spa, atingand imediat parametri tehnici care i-au permis sa se diferentieze de toata concurenta printr-un pret competitiv.

Descopera calitatea produselor Alper

Laboratorul de cercetare, proprietatea firmei Alper, permite o continua dezvoltare pentru proiectele concepute, sprijinita de o echipa de ingineri foarte priceputi si o superba sinergie cu liniile de productie Alper complet automatizate, mentinand brandul in ierarhia de top a firmelor producatoare de termocuverte profesionale utilizate in cabinete cosmetice si centre Spa.

In ziua de azi, Alper se poate lauda cu mai multe colaborari de furnizare a acestei resistente, cu firme extrem de importante pe piata mondiala, care devin automat “cartea de vizita” a Alper.

Deci termocuvertele profesionale de la Alper sunt o afacere extrem de interesanta din punct de vedere remunerativ si al facilitatilor cu care va sprijina in vederea extinderii si a evoluarii afacerii dumneavoastra.

Alper fiind o firma direct producatoare toate cererile primite in modalitate EN-DETAIL, NU vor fi onorate. Fara exceptii!

Daca sunteti importatori/distribuitori de termocuverte profesionale, utilizate in saloane de coafura si cabinete cosmetice (abilitati pentru achizitii intracomunitare EN-GROS), nu pierdeti ocazia de a afla mai multe detalii si informatii aferente articolelor Alper, vizionand noul catalog Alper 2013 (descarcati mai jos versiunea electronica).

 
 

Despre noi

Succesul serviciilor noastre este datorat faptului că oferim toate secretele profesionale, dobândite în mulți ani de activitate, care vă vor fi dezvăluite într-un program de achiziție cat mai simplu, mai clar și mai convenabil.

 
Despre noi

Intrebari frecvente

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în cadrul acestei secțiuni am întocmit o listă cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate se serviciile și produsele pe care le comercializăm.

 

 
Intrebări frecvente

Multimedia

Vă invităm să vizitați sectiunea noastră Multimedia, unde veți putea vizualiza mai multe filme de prezentare pentru diferite produse profesionale din catalogul nostru.

 

 
Multimedia