}

Site-ul nostru folosește cookie-uri. Click aici pentru a citi politica noastră referitoare la cookie-uri. Accept

☰ Meniu
 

COSMETICE PROFESIONALE ANGRO.DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Ai întrebări?

Sună la: +(40) 720 797 081

 
 
Hair and beauty

Hair and beauty

 

PRODUSE PROFESIONALE EMMECI COSMETICI

Cand vorbim de cei mai mari producatori de ceara de epilat si creme cosmetice profesionale din Italia nu putem sa nu ne gandim la Emmeci Cosmetici.

Emmeci Cosmetici este unul dintre cei putini producatori de ceara de epilat profesionala utilizate in saloanele de coafura si cabinetele cosmetice, care imbina impecabil calitatea intaia a produselor si pretul competitiv, caracteristici care i-au permis sa ajunga si sa ramana la un nivel de comercializare extrem de ridicat in toata Europa.

Emmeci Cosmetici propune o gama selecta de produse

Ceara de epilat profesionala nu este unicul punct forte al firmei Emmeci Cosmetici, pentru ca este producator si de creme cosmetice profesionale. El ofera diverse game extrem de bogate, pastrand caracteristica principala a producatorului Emmeci Cosmetici de a imbina calitatea intai a produselor cu un pret competitiv.

Prin folosirea sistemului "PRIVAT LABEL", pentru importatorii/distribuitorii cu o retea de distributie bine structurata, Emmeci Cosmetici fiind direct producatoare, poate produce oricare ulei/pudra/emulsie/crema profesionala utilizate in cabinete cosmetice si centre Spa cu denumire personalizata aleasa de importator.

Profesionalismul si experienta conteaza la Emmeci Cosmetici

Emmeci Cosmetici, avand multiple posibilitati si variante pentru a satisface complet aceste cereri, este sustinuta si de o capacitate mare de productie, de solutii creative si rezultate inovative ca urmare a colaborarii si apropierii de partenerii sai.Laboratorul chimic proprietate a firmei Emmeci Cosmetici permite o continua dezvoltare a formulelor concepute, sprijinita de o echipa de chimisti si o superba sinergie cu linia de productie Emmeci Cosmetici complet automatizate, mentinand Emmeci Cosmetici in ierarhia de top a firmelor producatoare de ceara de epilat si creme cosmetice profesionale utilizate in cabinete cosmetice si centre Spa.

Fiind Emmeci Cosmetici o firma direct producatoare toate cererile primite in modalitate EN-DETAIL NU vor fii onorate. Fara exceptii!

Daca sunteti importatori/distribuitori de produse profesionale, utilizate in saloane de coafura si cabinete cosmetice (abilitati pentru achizitii intracomunitare EN-GROS), nu pierdeti ocazia de a afla mai multe detalii si informatii aferente articolelor Emmeci Cosmetici, vizionand noul catalog Emmeci Cosmetici 2013 (descarcati mai jos versiunea electronica).

 
 

Despre noi

Succesul serviciilor noastre este datorat faptului că oferim toate secretele profesionale, dobândite în mulți ani de activitate, care vă vor fi dezvăluite într-un program de achiziție cat mai simplu, mai clar și mai convenabil.

 
Despre noi

Intrebari frecvente

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în cadrul acestei secțiuni am întocmit o listă cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate se serviciile și produsele pe care le comercializăm.

 

 
Intrebări frecvente

Multimedia

Vă invităm să vizitați sectiunea noastră Multimedia, unde veți putea vizualiza mai multe filme de prezentare pentru diferite produse profesionale din catalogul nostru.

 

 
Multimedia