}

Site-ul nostru folosește cookie-uri. Click aici pentru a citi politica noastră referitoare la cookie-uri. Accept

☰ Meniu
 

COSMETICE PROFESIONALE ANGRO.DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Ai întrebări?

Sună la: +(40) 720 797 081

 
 
Hair and beauty

Hair and beauty

 

PRODUSE PROFESIONALE EVERTON

Everton a devenit in ultimul deceniu unul dintre cei mai mari producatori de fixative si spume profesionale pentru saloane de coafura din Europa, avand 10.000  liniile de productie de ultima generatie. 

Din anul 1962 productia a evoluat intr-un ritm de crestere constant si, in ziua de azi, Everton se poate lauda cu mai multe colaborari de furnizare a acestei game de  fixative si spume profesionale pentru saloane de coafura, cu firme extrem de importante pe piata mondiala, care devin automat "cartea de vizita" a lui Everton

Garantia Everton

Garantia Everton este datorata experientei decenale si al productie 100% "Made in Italy". Propunand clientilor fixative si spume profesionale pentru saloane de coafura de la Everton, beneficiati de o banda preferentiala in fidelizarea si achizionarea noilor clienti oferindu-le o gama profesionala cunoscuta pentru calitate.

In toti acesti ani fixativele si spumele profesionale de la Everton au fost distribuite intr-un procent important pe toate continentele lumii cu alte denumiri prin folosirea sistemului "PRIVAT LABEL". De aceea, pentru importatorii/distribuitorii cu o retea de distributie bine structurata, Everton, fiind direct producatoare, la o cantitate adecvata poate produce oricare fixativ si spuma profesionala utilizate in saloane de coafura cu denumire si culori personalizate alese de importator. Deci fixative si spume profesionale de la Everton sunt o afacere extrem de interesanta din punct de vedere remunerativ si al facilitatilor cu care se poate extinde, care vor deschide o noua "usa" pentru evolutia afacerii dumneavoastra.  

Fiind Everton firma direct producatoare toate cererile primite in modalitate EN-DETAIL NU vor fi onorate. Fara exceptii!

Daca sunteti importatori/distribuitori de produse profesionale, utilizate in saloane de coafura si cabinete cosmetice (abilitati pentru achizitii intracomunitare EN-GROS), nu pierdeti ocazia de a afla mai multe detalii si informatii aferente articolelor Everton, vizionand noul catalog Everton 2013 (descarcati mai jos versiunea electronica).  

 
 

Despre noi

Succesul serviciilor noastre este datorat faptului că oferim toate secretele profesionale, dobândite în mulți ani de activitate, care vă vor fi dezvăluite într-un program de achiziție cat mai simplu, mai clar și mai convenabil.

 
Despre noi

Intrebari frecvente

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în cadrul acestei secțiuni am întocmit o listă cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate se serviciile și produsele pe care le comercializăm.

 

 
Intrebări frecvente

Multimedia

Vă invităm să vizitați sectiunea noastră Multimedia, unde veți putea vizualiza mai multe filme de prezentare pentru diferite produse profesionale din catalogul nostru.

 

 
Multimedia