}

Site-ul nostru folosește cookie-uri. Click aici pentru a citi politica noastră referitoare la cookie-uri. Accept

☰ Meniu
 

COSMETICE PROFESIONALE ANGRO.DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Ai întrebări?

Sună la: +(40) 720 797 081

 
 
Hair and beauty

Hair and beauty

 

PRODUSE PROFESIONALE GAMMA PIU

Gamma Piu este un cunoscut producator italian de aparatura profesionala pentru coafor, mai exact uscatoare profesionale pentru par, placi profesionale de indreptat parul, ondulatoare profesionale pentru par si accesorii pentru aceste aparate. Calitatea şi performanţa sunt întotdeauna modul de viaţă al acestui producator.

Gamma Piu reglementeaza stilul de design, productie şi distributie. Impune anticiparea si interpretarea schimbarilor de pe piata, intelegand si raspunzand nevoilor de orice tip ale clientilor.

Echipa Gamma Piu lucreaza pentru tine

Designerii companiei anticipeaza tendintele, combinand cercetarea stilistica cu studii de functionalitate atente si riguroase. Tehnicienii folosesc instrumente si tehnologii de ultima generatie pentru a traduce in proiecte, produse de inalta calitate si de absoluta siguranta.

Lucratorii calificati, in contextul automatizarii avansate, dedica ansamblarilor o atentie artizanala. Reteaua de vanzari larg raspandita detine o multime de ramuri oferind  un serviciu personalizat pentru clienti, care vizeaza satisfactia deplina.

Calitatea si de asemenea flexibilitatea sistemului de proiectare si de fabricatie, ne permite sa indeplinim comenzi  de orice anvergura, furnizand  produse  de serie, in stoc si linii specifice la comanda, numai in cazul catalogului de prooduse Gamma Piu. 

Fiind o firma direct producatoare toate cererile primite in modalitate EN-DETAIL,  NU vor fi onorate. Fara exceptii!

Daca sunteti importatori/distribuitori de aparatura profesionala, utilizate in saloane de coafura si cabinete cosmetice (abilitati pentru achizitii intracomunitare EN-GROS), nu pierdeti ocazia de a afla mai multe detalii si informatii aferente articolelor Gamma Piu, vizionand noul catalog Gamma Piu 2013 (descarcati mai jos versiunea electronica).

 

Vezi ultimele detalii din noul catalogul

 

Download catalog Gamma Piu    Vezi catalogul online Gamma Piu

 
 

Despre noi

Succesul serviciilor noastre este datorat faptului că oferim toate secretele profesionale, dobândite în mulți ani de activitate, care vă vor fi dezvăluite într-un program de achiziție cat mai simplu, mai clar și mai convenabil.

 
Despre noi

Intrebari frecvente

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în cadrul acestei secțiuni am întocmit o listă cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate se serviciile și produsele pe care le comercializăm.

 

 
Intrebări frecvente

Multimedia

Vă invităm să vizitați sectiunea noastră Multimedia, unde veți putea vizualiza mai multe filme de prezentare pentru diferite produse profesionale din catalogul nostru.

 

 
Multimedia