}

Site-ul nostru folosește cookie-uri. Click aici pentru a citi politica noastră referitoare la cookie-uri. Accept

☰ Meniu
 

COSMETICE PROFESIONALE ANGRO.DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Ai întrebări?

Sună la: +(40) 720 797 081

 
 
Hair and beauty

Hair and beauty

 

PRODUSE PROFESIONALE LABOR PRO

Labor Pro este cel mai mare si cunoscut depozit en-gros din Italia de aparatura profesionala si accesorii pentru saloane de coafura si cabinete cosmetice. Articolele comercializate sunt direct de la producatori si majoritatea cu design exclusiv pentru Labor Pro.

Descopera produsele Labor Pro

Datorita celor peste 40 de ani de activitate, Labor Pro ofera game diversificate de articole profesionale, pentru saloane de coafura si cabinete cosmetice, care pot servi pe deplin clientul care considera important pretul produsului si clientul care doreste un produs cu un nivel extrem ridicat de calitate si design.

Pentru colaboratorii sai din toata Europa, Labor Pro, este considerata un sprijin excelent din punctul de vedere al dezvoltarii afacerii, oferind intr-un unic instrument o gama completa de aparatura profesionala si accesorii pentru saloane de coafura si cabinete cosmetice, care permite o promovare indiscutabila a firmei proprii la toate nivelele de clienti.

Fiind o firma direct producatoare, toate cererile primite in modalitate EN-DETAIL, NU vor fi onorate. Fara exceptii!

 

Vezi ultimele detalii din noul catalogul

 

Download catalog Labor Pro    Vezi catalogul online Labor Pro

 
 

Despre noi

Succesul serviciilor noastre este datorat faptului că oferim toate secretele profesionale, dobândite în mulți ani de activitate, care vă vor fi dezvăluite într-un program de achiziție cat mai simplu, mai clar și mai convenabil.

 
Despre noi

Intrebari frecvente

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în cadrul acestei secțiuni am întocmit o listă cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate se serviciile și produsele pe care le comercializăm.

 

 
Intrebări frecvente

Multimedia

Vă invităm să vizitați sectiunea noastră Multimedia, unde veți putea vizualiza mai multe filme de prezentare pentru diferite produse profesionale din catalogul nostru.

 

 
Multimedia