}

Site-ul nostru folosește cookie-uri. Click aici pentru a citi politica noastră referitoare la cookie-uri. Accept

☰ Meniu
 

COSMETICE PROFESIONALE ANGRO.DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Ai întrebări?

Sună la: +(40) 720 797 081

 
 
Ho.re.ca.

Ho.re.ca.

 

PRODUSE PROFESIONALE ROIAL

Roial este liderul european in domeniul productiei de articole de unica folosinta din TNT si hartii „uscate”, cu mai mult de 4.000 de tone de material transformate intr-un an, in instalatiile proprii de productie, intr-o suprafata totala de 12.000 metrii patrati.

Pozitia de referinta pe piata detinuta de Roial, este exclusiv pentru angrosisti si a fost realizata treptat, de-a lungul ultimilor 16 ani, datorita organizarii moderne si avansate, tehnologiilor foarte performante si a personalului calificat si extrem de motivat.

 

Roial ofera acum cinci linii de produse de unica folosinta:

- linie Ho.Re.a. (Hotelier, Restaurant si Catering);

- linie dedicata cabinetelor de cosmetic;

- linie pentru saloane de coafura;

- linie pentru sectorul industrial;

- linie pentru domeniul sanitar;

 

Toate sunt linii care reprezinta, fiecare în felul lor, expresia performantei de ultima generatie fabricarea efectuata cu celor mai noi tehnologii si cu materii prime de cea mai inalta calitate, pentru a satisface nevoile fiecarui utilizator cu profesionalism.

Permanenta cercetare a tehnicenilor Roial-ului, ne permite sa oferim cele mai bune si mai competitive conditii de piata in domeniul de unica folosinta.

 

Fiind Roial o firma direct producatoare, toate cererile primite in modalitate EN-DETAIL NU vor fi onorate. Fara exceptii !!!

Daca sunteti importatori/distribuitori(abilitati pentru achizitii intracomunitare EN-GROS), nu pierdeti ocazia de a afla mai multe detalii si informatii aferente articolelor Roial, vizionand noul catalog Roial 2013 (descarcati mai jos versiunea electronica).

 

 
 

Despre noi

Succesul serviciilor noastre este datorat faptului că oferim toate secretele profesionale, dobândite în mulți ani de activitate, care vă vor fi dezvăluite într-un program de achiziție cat mai simplu, mai clar și mai convenabil.

 
Despre noi

Intrebari frecvente

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în cadrul acestei secțiuni am întocmit o listă cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate se serviciile și produsele pe care le comercializăm.

 

 
Intrebări frecvente

Multimedia

Vă invităm să vizitați sectiunea noastră Multimedia, unde veți putea vizualiza mai multe filme de prezentare pentru diferite produse profesionale din catalogul nostru.

 

 
Multimedia